06. Juli 2016
Musicalactrice Anouk Maas krijgt slime-beurt van haar Nickelodeon-collega's Bart en Iris

Musicalactrice Anouk Maas krijgt slime-beurt van haar Nickelodeon-collega's Bart en Iris

Een Zomer vol Slime bij Nickelodeon! Wie wil jij slimen?

Het is een Zomer vol Slime bij Nickelodeon en om dit te vieren hebben presentatoren Bart Boonstra en Iris Hesseling hun collega Anouk Maas (o.a. bekend van de musical Beauty and the Beast) verrast met een slime-beurt. Tijdens een heuse candid camera prank hebben zij de nietsvermoedende Anouk met een smoes naar de Nickelodeon-studio's gelokt, waar ze haar flink te grazen hebben genomen met liters plakkerig, groen slime. Het is Slime Time!

Bekijk de volledige prank via deze link (YouTube)

Nickelodeon's Zomer vol Slime
Tijdens de Zomer vol Slime staat Nickelodeon in het teken van maar één ding: slime! Zo nemen de grootse Nickelodeon-sterren het tegen elkaar op tijdens de Slime Cup 2016, zijn er speciale première-afleveringen van Nickelodeon-favorieten Bella en de Bulldogs, Henry Danger, Nicky, Ricky, Dicky & Dawn en De Thundermans en kun je online slimen waar je van houdt via summerslime.nickelodeon.nl.

Wie wil jij slimen?
Als hoogtepunt van de Zomer of Slime geeft Nickelodeon een kijker de kans om op dezelfde manier als Anouk iemand naar hun keuze te slimen. Of het nou je buurmeisje is, je meester, je bff, het maakt niet uit: laat ons weten wie je wilt slimen en waarom en wie maakt Nickelodeon samen met jou een eigen Slime Time! Ga naar www.nickelodeon.nl om je op te geven.**