26. Mei 2016
Nickelodeon op zwart voor Buitenspeeldag op woensdag 8 juni 2016

Nickelodeon op zwart voor Buitenspeeldag op woensdag 8 juni 2016

Nickelodeon en Chiquita organiseren hoofdevenement in Amsterdam-Noord

Op woensdag 8 juni is het alweer voor de negende keer Buitenspeeldag! Op de Buitenspeeldag worden kinderen aangespoord om volop buiten te spelen en te sporten. Kinderzender Nickelodeon, samen met Jantje Beton initiatiefnemer van de Buitenspeeldag, gaat ook deze editie van 13.00 tot 17.00 uur op zwart om kinderen zo nog meer aan te sporen om deel te nemen aan de talloze activiteiten die deze dag door het hele land worden georganiseerd. Meer informatie over de dag en alle activiteiten is te vinden op www.buitenspeeldag.nl.

Gratis App
In samenwerking met Chiquita brengt Nickelodeon dit jaar ook de Buitenspeeldag-gerelateerde gratis app Just Smile, waarmee kinderen voor, op en na de Buitenspeeldag selfies kunnen maken en deze kunnen opleuken met allerlei leuke attributen. Hoe vaker ze deze selfies delen, hoe meer attributen er beschikbaar komen en hoe meer aandacht er zo voor de Buitenspeeldag komt. De app is gratis te downloaden in de Apple App Store via https://itunes.apple.com/nl/app/just-smile/id1096018508?mt=8 en Google Play Store via https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hype4.justsmile

Hoofdevenement Amsterdam-Noord
Op 8 juni wordt op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord het hoofdevenement van de Buitenspeeldag gehouden. Hier worden verschillende activiteiten georganiseerd en zal tevens de Chiquita & Nickelodeon Speelplaats te vinden zijn, vol verschillende activiteiten die te maken hebben met de centrale thema’s – plezier, spelen en beweging. De verschillende activiteiten nemen de kinderen mee op een reis vol avontuur, zoals de Bananen Berg, Bananen Basketball, Bungee Rennen en Disco Ananas. De speelplaats is op zo’n manier gemaakt dat de kinderen constant actief en creatief bezig zijn.

-----
Niet voor publicatie:
Indien u het hoofdevenement op 8 juni wilt bijwonen of meer informatie wilt ontvangen over het programma die dag kunt u contact opnemen met danny.vormer@vimn.com of +31(0)6-30786451.