17. Mei 2016
Kids animatie sensatie Yo-kai Watch vanaf maandag 23 mei op Nickelodeon

Kids animatie sensatie Yo-kai Watch vanaf maandag 23 mei op Nickelodeon

Wanneer Nathan Adams "Nate" op een zomerse dag de natuur ingaat al zoekende naar bijzondere insecten, ontdekt hij een oud speelgoedapparaat. Geprikkeld door nieuwsgierigheid besluit Nate er een muntje in te gooien en opent de verzegelde capsule waarna zijn leven nooit, maar dan ook nooit meer hetzelfde zal zijn. In de capsule zit geen alledaags hebbeding, maar een Yo-Kai wezen genaamd Whisper. Whisper zit al 190 jaar vast in de automaat en als dank voor zijn bevrijding geeft hij Nate een heel bijzonder cadeau, een horloge waarmee alleen hij alle Yo-kai kan zien die verborgen zitten. Iedere Yo-kai heeft een speciale kracht om te helpen problemen op te lossen.

Wat volgt is een ontdekkingsreis vol avontuur op zoek naar Yo-kai waarmee Nate vriendschap sluit, met de vriendschap ontvangt de Yo-kai een horloge waarna Nate ze altijd op kan roepen wanneer hij ze nodig heeft. In plaats van de Yo-kai alleen op te roepen voor grote problemen, roept Nate ze op om zijn alledaagse problemen op te lossen. Yo-kai Watch is vanaf maandag 23 mei iedere schooldag te zien om 15.50 uur op Nickelodeon. Bekijk de trailer hier: https://youtu.be/5tW1JYWSf44

Wat Yo-kai zijn? Whisper en andere Yo-kai zijn kleine wezens uit een parallelle wereld en hebben invloed op het gedrag van mensen. Er zijn Yo-kai, die mensen verdrietig of boos kunnen maken, of juist heel erg blij. Er zijn zelfs Yo-kai die zorgen voor de vlinders in je buik. Nu Nate de enige persoon is die Yo-kai kan zien, probeert hij zoveel mogelijk nare Yo-kai te temmen. Met zijn horloge probeert Nate mensen en Yo-kai te helpen en dat zorgt voor vele spannende avonturen en ongebruikelijke vriendschappen.

Vanaf maandag 23 mei is Yo-Kai Watch iedere schooldag om 15.50 uur te zien op Nickelodeon.

Over Nickelodeon
Nickelodeon is al meer dan tien jaar dé bestemming voor kids. Nickelodeon richt zich primair op kinderen van 4-14 jaar met een inspirerende programmering. Shows die kinderen uitdagen om fantasie te gebruiken en hun eigen wereld te creëren. Het programma-aanbod varieert van internationale hitprogramma’s als ‘SpongeBob SquarePants’ en ‘Dora the Explorer’ tot lokale producties zoals ‘Spotlight’ en is sinds maandag 9 mei de serie De Ludwigs te zien met een Nederlands/Belgische cast. Naast het tv-aanbod biedt Nickelodeon nog veel meer. Populaire evenementen als de Kids' Choice Awards en online extra’s zoals apps, websites, quizzen en spellen. Nickelodeon is onderdeel van Viacom International Media Networks (VIMN) een van de grootste entertainmentbedrijven ter wereld.