09. Mei 2016
Vanavond barst het avontuur los in De Ludwigs op Nickelodeon!

Vanavond barst het avontuur los in De Ludwigs op Nickelodeon!

Bekijk hoe het mysterie deze week van start gaat

Vanavond om 19.20 uur barst het avontuur los in De Ludwigs, de nieuwe spannende comedyserie van Nickelodeon.

Bekijk hier hoe het mysterie deze week van start gaat

De Ludwigs vertelt het verhaal over de familie Ludwig. Ze wonen in een indrukwekkend grachtenpand in Amsterdam dat naast woonhuis ook dienst doet als museum. Het Ludwig-gezin bestaat uit vijf pleegkinderen en ouders Erik en Kate. Als Erik en Kate plotseling verdwijnen na een bezoek aan de opera worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de de mysterieuze familiegeschiedenis van de Ludwigs stukje bij beetje wordt ontrafeld.

Tooske en Bastiaan Ragas zijn te zien als ouders Kate en Erik. De rollen van de vijf pleegkinderen worden vertolkt door Timo Verbeek (Benny), Rosaline Lantink (Anoosha), Cedric van den Abbeele (Sam), Luca Hollestelle (Yara) en Yassine El Ouardi (Daniel). Ook zijn er o.a. rollen weggelegd voor Cees Geel, Kees Hulst, Arno Moens en Yootha Wong Loi Sing.

'De Ludwigs' is vanaf maandag 9 mei te zien bij Nickelodeon, dagelijks met nieuwe afleveringen van maandag t/m donderdag om 19.20 uur en een mini-marathon op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Meer informatie is te vinden via: http://www.nickelodeon.nl/deludwigs