03. Mei 2016
B-Brave zingt titelsong nieuwe Nickelodeon-serie "De Ludwigs"

B-Brave zingt titelsong nieuwe Nickelodeon-serie "De Ludwigs"

All-boy band neemt nummer "Team" exclusief op voor "De Ludwigs"

<strong>Klik hier voor de videoclip van "Team" van B-Brave voor Nickelodeon's "De Ludwigs</strong>"

De populaire all-boy band B-Brave heeft de titelsong opgenomen voor de nieuwe Nederlandse Nickelodeon-productie De Ludwigs. Iedere aflevering van de avontuurlijke familiecomedy opent met het nummer Team. De Ludwigs is vanaf maandag 9 mei dagelijks te zien bij Nickelodeon. Voor de titelsong van deze indrukwekkende nieuwe serie is gezocht naar een nummer dat goed aansluit bij de show, maar ook past bij de kijkers van de kinderzender. B-Brave heeft keer op keer laten zien dat het de fans van de kinderzender weet te raken; niet voor niets hebben ze drie jaar op rij de award voor Favoriete Ster Nederland bij de Nickelodeon Kids' Choice Awards op hun naam weten te schrijven. Het nummer Team is niet alleen te horen in de serie, fans kunnen de muziek al beluisteren via het Nickelodeon NL & BE YouTube-kanaal. De titelsong is geproduceerd en geschreven door Brahim Fouradi, o.a. bekend van de hits van B-Brave, Aliyah en Fouradi en als A&R Manager voor het team van internationale muziek- en televisieproducer Simon Cowell.

De Ludwigs vertelt het verhaal over de familie Ludwig; geen standaard gezin, maar een bont gezelschap van vijf pleegkinderen die wonen in een imposant Amsterdams grachtenpand dat tevens dienst doet als museum. Als de pleegouders van het gezin plotseling verdwijnen na een bezoek aan de opera worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de de mysterieuze familiegeschiedenis van de Ludwigs stukje bij beetje wordt ontrafeld.

"De Ludwigs" is vanaf maandag 9 mei te zien bij Nickelodeon, dagelijks met nieuwe afleveringen van maandag t/m donderdag om 19.20 uur.