08. Maart 2016
Veel internationale en Nederlandse sterren zondag tijdens Kids' Choice Awards 2016 op Nickelodeon

Veel internationale en Nederlandse sterren zondag tijdens Kids' Choice Awards 2016 op Nickelodeon

YouTube-sensatie BeautyNezz doet voor de Nederlandse fans verslag in Los Angeles

Komend weekend is de spannende ontknoping van de Nickelodeon Kids' Choice Awards! Kijk zondag 13 maart om 19.00 uur naar Nickelodeon om te zien welke nationale en internationale sterren in de prijzen vallen! Er zijn dit jaar meer Nederlandse genomineerden dan ooit, zo zijn B-Brave, Chantal Janzen, Jandino, MainStreet, Ronnie Flex en Timor Steffens genomineerd in de categorie Favoriete Ster Nederland. Nieuw dit jaar is de categorie Favoriete Vlogger Nederland en België, met o.a. kanshebbers BeautyNezz, Dylan Haegens, Enzo Knol en Furtjuh.

YouTube-sensatie Joy van het populaire BeautyNezz maakt niet alleen kans op een award, maar ze zal tevens verslag doen van alles wat ze in Los Angeles meemaakt; van de voorbereidingen tot de "Orange Carpet", de spectaculaire show zelf en alle sterren die ze tegenkomt. Amerikaanse sterren Ellen DeGeneres en Chris Evans (o.a. bekend van Captain America) hebben al bevestigd dat ze tijdens de show aanwezig zullen zijn! Ook de nieuwe band DNCE heeft al laten weten dat ze hun hit Cake By The Ocean live zullen gaan vertolken tijdens de show.

Bij de Nickelodeon Kids’ Choice Awards zijn de kinderen de baas en zetten zij niemand minder dan hun favoriete sterren in het zonnetje. Tijdens deze 29ste editie zullen allerlei verschillende stunts, awards en natuurlijk het bekend groene slime niet ontbreken. De show wordt in wordt in meer dan 180 landen uitgezonden. Countryzanger Blake Shelton, bekend als jurylid in de Amerikaanse versie van The Voice, gaat de show presenteren. De presentatie van het Nederlandse deel is in handen van Nickelodeon-gezichten Bart Boonstra en Iris Hesseling. De Kids' Choice Awards zijn zondag 13 maart om 19.00 uur te zien op Nickelodeon.

_
Noot voor redactie: Neem voor de mogelijkheden voor interviews, foto- en videomateriaal rond de Nickelodeon Kids' Choice Awards contact op met Danny Vormer via danny.vormer@vimn.com en +31630786451.