04. Januari 2016
Twee 12-jarige meisjes ontwikkelen wereldwijde succes-app in Nickelodeon’s GAME SHAKERS

Twee 12-jarige meisjes ontwikkelen wereldwijde succes-app in Nickelodeon’s GAME SHAKERS

Nieuwe serie vanaf zondag 10 januari te zien, app nu al te downloaden

Game Shakers is een hilarische nieuwe Nickelodeon-sitcom van de makers van iCarly, Sam & Cat (met Ariana Grande) en Henry Danger waarin kinderen op een speelse manier te zien krijgen wat er allemaal komt kijken bij het maken van apps en tegelijkertijd leren over relevante zaken als programmeren en auteursrecht. Elk spel dat de Game Shakers ontwikkelen is ook daadwerkelijk te spelen op de online platformen van Nickelodeon. De app Sky Whale, het eerste succes van de Game Shakers, is zelfs nu al gratis te downloaden!

Sky Whale (Apple App Store): https://itunes.apple.com/nl/app/sky-whale/id969247886?mt=8
Sky Whale (Google Play Store): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mtvn.Nickelodeon.GameOn&hl=nl

Game Shakers vertelt het verhaal over Babe en Kenzie, twee 12-jarige meisjes die als schoolwerkstuk de app Sky Whale bouwen. Al snel wordt de game de meest gedownloade app en heeft iedereen het erover. De meisjes beginnen het bedrijf Game Shakers, maar worden aangeklaagd door rapper Double G als blijkt dat ze zijn nieuwe nummer zonder toestemming in de app gebruikt hebben. Om het goed te maken vragen ze Double G om partner te worden in Game Shakers.

De serie Game Shakers is vanaf zondag 10 januari elke week te zien op Nickelodeon in Nederland om 18.20 uur en op Nickelodeon in België om 18.30 uur. Bekijk nu al een exclusieve "sneak peek" op www.nickelodeon.nl of www.nickelodeon.be!