16. December 2015
Vier Knotsgekke Kerst op Nickelodeon met Anouk Maas en Sarah & Julia!

Vier Knotsgekke Kerst op Nickelodeon met Anouk Maas en Sarah & Julia!

In de kerstvakantie volop challenges, kerstprogramma’s en een online wedstrijd met kans op te gekke kerstcadeaus

Deze kerst is knotsgek bij Nickelodeon! In de kerstvakantie gaan presentatoren Anouk Maas (bekend van de musical Beauty and the Beast), Bart Boonstra en Iris Hesseling elke dag de strijd aan met elkaar, maar ook met bekende Mystery Guests in Nickelodeon’s Knotsgekke Kerstvakantie! Onder andere het populaire zangduo Sarah & Julia zal uitgedaagd worden om knotsgekke kerst-challenges tot een goed einde te brengen. Wie lukt het bijvoorbeeld om zijn lach in te houden tijdens de Verboden Te Lachen Kerst Challenge? Wordt het lekker smullen met de Leftover Kerstdiner Blender Challenge? Wie oh wie is het snelst op het Kerstmannen Parcours? En nog veel meer! Nickelodeon’s Knotsgekke Kerstvakantie is elke dag van de kerstvakantie (zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari 2016) vanaf 16.00 uur te zien op de Nickelodeon-website.

Ook op televisie is het volop Knotsgekke Kerst bij Nickelodeon! Tijdens de gehele kerstvakantie zijn er elke vanaf 12.30 uur speciale kerstprogramma’s en een kerstfilm te zien. Op zaterdag 19 december en op zondag 20 december zijn er vanaf 11.30 uur ook speciale kerstmarathons. Zondag wordt de marathon afgesloten met een speciale verrassingsaflevering en is de kerstfilm Santa Hunters te zien.

Geen kerst is compleet zonder cadeaus! Met de Knotsgekke Kerstboommachine op de Nickelodeon-website kun je je eigen kerstboom optuigen, delen en daarmee kans maken op te gekke kerstcadeaus, waaronder een PlayStation 4, Nintendo DS of UrbanEars koptelefoon.