18. November 2015
Lil’ Kleine geeft masterclass rappen in Nickelodeon-serie SPOTLIGHT

Lil’ Kleine geeft masterclass rappen in Nickelodeon-serie SPOTLIGHT

Vrijdag om 19.30 uur te zien op Nickelodeon met fanchat na afloop van de uitzending

De populaire rapper en acteur Lil’ Kleine maakt vrijdag 20 november zijn langverwachte opwachting in een nieuwe aflevering van het succesvolle Spotlight, de dagelijkse Nickelodeon-serie. Lil’ Kleine geeft een rap-masterclass aan de getalenteerde leerlingen en hij daagt ze uit om net zo’n goede rap te schrijven als zijn eigen hit “Chips & Cola”. Intussen is Lynn, één van de leerlingen, uit op acteertips. Zou het ze lukken om net zo goed te worden als hun leraar?

In Spotlight worden de leerlingen van theaterschool ’t Podium klaargestoomd voor een carrière in de spotlights. De zes vrienden Sanne, Lynn, Fem, Kess, Joris en Deb krijgen les in zingen, dansen, acteren, presenteren en cabaret en volgen gastcolleges van bekende namen uit de mediawereld. Daarnaast leren ze omgaan met de typische zaken die middelbare scholieren voor hun voeten krijgen: toetsen, ruzie met docenten, hormonen, te weinig zakgeld, liefde, vriendschappen en teleurstellingen.

Spotlight is elke schooldag om 19.30 uur te zien op Nickelodeon. In Vlaanderen is Spotlight ook elke schooldag op Nickelodeon te zien om 19.45 uur. De aflevering met Lil’ Kleine wordt op vrijdag 20 november uitgezonden. Na afloop van de aflevering zal Lil’ Kleine vragen van fans beantwoorden in een live fanchat op de Spotlight Facebook-pagina: www.facebook.com/NickelodeonSpotlight

Spotlight wordt geproduceerd door Tuvalu Media.