09. November 2015
Dochter Gert Verhulst te zien in Nickelodeon-serie GHOST ROCKERS

Dochter Gert Verhulst te zien in Nickelodeon-serie GHOST ROCKERS

Vanaf 7 december nieuw bij Nickelodeon

Een van de hoofdrollen in de Nickelodeon-serie Ghost Rockers is weggelegd voor de 20-jarige Marie Verhulst, die de rol van Charlie op zich neemt. Zij is de dochter van Gert Verhulst, bekend van K3 Zoekt K3 en tevens de bedenker van de serie.

De andere vier hoofdrollen worden vertolkt door de jonge talenten Juan Gerlo (Jonas), Tinne Oltmans (Mila), Wout Verstappen (Alex) en de Nederlander Elindo Avastia (Jimmy). Deze laatste drie volgden de opleiding Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Een van de volwassen rollen is weggelegd voor Kristel Verbeke, bekend van K3, die in de huid kruipt van de getalenteerde en strenge danslerares Elvira De Neve.

Ghost Rockers gaat over vijf talentvolle leerlingen van de DAM Academie die samen een rockgroep vormen. Hun talenten lijken te worden versterkt wanneer ze samen oefenen in een verboden, verborgen repetitielokaal. Al snel ontdekken ze waar deze onzichtbare krachten vandaan komen.

Het eerste seizoen van Ghost Rockers was al een groot succes in Belgiƫ en vanaf maandag 7 december zal de serie ook in Nederland te zien zijn, voor het eerst bij Nickelodeon. De week ervoor, op woensdag 2 december, zullen de rockers tevens hun opwachting maken in een nieuwe aflevering van de Nickelodeon-serie Spotlight.

Ghost Rockers is een reeks van Studio 100.