04. November 2015
Peter Faber als Sinterklaas in Nickelodeon TV-serie ‘Op weg naar pakjesavond – Sint vermist!’

Peter Faber als Sinterklaas in Nickelodeon TV-serie ‘Op weg naar pakjesavond – Sint vermist!’

Nieuwe dagelijkse kinderserie gaat maandag 9 november van start

Op maandag 9 november start de dagelijkse Nickelodeon-kinderserie ‘Op weg naar pakjesavond – Sint vermist!’. In deze nieuwe, spannende TV-serie weet niemand waar Sinterklaas is gebleven, zelfs zijn trouwe Pieten niet. Gadgetpiet, Bakpiet, Mooipiet, Planpiet, Actiepiet en alle andere Pieten zetten alles op alles om Sinterklaas op tijd te vinden voor pakjesavond.

In ‘Op weg naar pakjesavond – Sint vermist!’ zijn Sinterklaas en zijn Pieten druk in de weer met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest. Als Sint op weg gaat om zelf een brief te halen die de Pieten zijn vergeten, raakt hij zoek. Niemand weet waar hij is gebleven, terwijl het al bijna pakjesavond is. De Pieten beginnen zich zorgen te maken. Ondertussen neemt Kaatje Meneer Trekvogel in huis, een reiziger die niet meer weet wie hij is en waar hij vandaan komt. Het zal toch niet…? De 11-jarige Gwen en haar buurjongen Marlon gaan naar Sinterklaas op zoek. Zullen ze erin slagen om Sinterklaas op tijd te vinden?

De rol van Sinterklaas wordt gespeeld door Peter Faber. Ook zijn er rollen in de serie weggelegd voor Esmée van Kampen, Vincent Croiset en Nadja Hüpscher.

‘Op weg naar pakjesavond – Sint vermist!’ is van maandag 9 november tot en met 4 december elke schooldag om 17.30 uur te zien bij Nickelodeon in Nederland en om 18.00 uur bij Nickelodeon in België. De serie is geproduceerd door NL Film en TV.