19. Oktober 2015
Lil’ Kleine en Nils Käller schitteren in Nickelodeon-serie SPOTLIGHT

Lil’ Kleine en Nils Käller schitteren in Nickelodeon-serie SPOTLIGHT

Vanaf vandaag elke schooldag om 19.30 uur te zien op Nickelodeon

De populaire rapper Lil’ Kleine en zanger Nils Käller, bekend van de jongensband MainStreet, zijn te zien in het nieuwe seizoen van het succesvolle Spotlight, dat vanavond bij Nickelodeon in première gaat. Eerder maakte de zender al bekend dat Fred van Leer, Ruud Feltkamp, de heren van StukTV, Kay Nambiar en Sarah & Julia ook een gastrol vertolken in de scripted reality-serie.
In Spotlight worden de leerlingen van theaterschool ’t Podium klaargestoomd voor een carrière in de spotlights. De zes vrienden Sanne, Lynn, Fem, Kess, Joris en Deb krijgen les in zingen, dansen, acteren, presenteren en cabaret en volgen gastcolleges van bekende namen uit de mediawereld. Daarnaast leren ze omgaan met de typische zaken die middelbare scholieren voor hun voeten krijgen: toetsen, ruzie met docenten, hormonen, te weinig zakgeld, liefde, vriendschappen en teleurstellingen.

Spotlight is vanaf vandaag elke schooldag om 19.30 uur te zien op Nickelodeon. In Vlaanderen is Spotlight ook elke schooldag op Nickelodeon te zien om 19.45 uur.
Nils Käller is donderdag 22 oktober te zien.
Ruud Feltkamp is te zien in week 44.
StukTV is te zien in week 45.
Fred van Leer is te zien in week 46.
Lil’ Kleine en Kay Nambiar zijn te zien in week 47.
Sarah & Julia zijn te zien in week 48.

Spotlight wordt geproduceerd door Tuvalu Media.