28. September 2015
Kinderen in de rij voor Dora & Diego

Kinderen in de rij voor Dora & Diego

Meer dan 10.000 bezoekers tijdens Dora & Diego fandagen in Dolfinarium

In het weekend van 26 & 27 september jl. vonden voor het 5e jaar op rij de Dora & Diego fandagen plaats in het Dolfinarium in Harderwijk.

Meer dan 10.000 enthousiaste bezoekers kwamen het afgelopen weekend naar Harderwijk om hun Nick Jr. helden Dora & Diego in het echt te ontmoeten. Ze genoten zichtbaar van de bekende Dora stap voor stap activiteiten, de speel- en knutseltent, de stepjesrace, de stormbaan en het doolhof. Maar met name de nieuwe Dora & Diego spelshow en voorstelling, welke werd opgevoerd in het theater van het Dolfinarium, waren favoriet onder de jonge bezoekertjes en hun ouders.
Daarnaast stond er dit jaar ook een meet & greet met Marshall en Chase, van de tevens populaire Nick Jr. serie PAW Patrol, op het programma. Voor hen was het de eerste keer in Nederland!

Het Dolfinarium zelf organiseerde diverse malen een spetterende show, waarbij de bezoekertjes de zeezoogdieren van dichtbij konden meemaken.

Taco Rietveld, Manager Sales & Marketing/Communicatie van het Dolfinarium spreekt over een zeer geslaagd weekend: “Dora & Diego leven erg onder onze doelgroep. Met de fandagen bieden wij onze bezoekers net weer iets extra’s en dat zie je direct terug in de bezoekersaantallen. Naast het prachtige weer natuurlijk, hebben de Dora & Diego fandagen wederom gezorgd voor een prachtig resultaat en heel veel blije gezichten!”

Nick Jr. is elke dag te zien op Nickelodeon en 24 uur per dag op Nick Jr. digitaal.