01. September 2015

Fred van Leer, Ruud Feltkamp en Stuk TV krijgen rol in seizoen 2 van Nickelodeon serie ‘Spotlight’

Vandaag heeft Nickelodeon bekend gemaakt dat er een nieuw, tweede seizoen komt van de succesvolle dagelijkse TV-serie Spotlight.

In het nieuwe seizoen van de Nederlandse serie gunt Nickelodeon de kijker weer een bijzonder kijkje in het leven van de jonge en talentvolle scholieren Sanne, Lynn, Fem, Kess, Joris en nieuwkomer Deb. Deze scholieren zitten op een bijzondere middelbare school waar leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in de spotlights.

De kids krijgen les in zingen, dansen, acteren, presenteren en cabaret, van klassiek tot modern. Ruud Feltkamp, Fred van Leer en de jongens van Stuk TV zijn de eerste namen van Bekende Nederlanders die een gastrol hebben in het nieuwe seizoen van de Nickelodeon serie.

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste geëindigd is. De zes leerlingen zitten nog altijd in het eerste jaar op de middelbare school. Ze kennen elkaar al een stuk beter maar moeten nog steeds wennen aan de ongeschreven regels op het schoolplein. Nieuwe toetsen, ruzie met docenten, nog steeds te weinig zakgeld, hormonen, de verliefdheid tussen Kess en Sanne, teleurstellingen en nieuwe vrienden, alles komt voorbij in het nieuwe, tweede seizoen van Spotlight bij Nickelodeon.

Spotlight is vanaf maandag 19 oktober, elke schooldag om 19:30 uur op Nickelodeon te zien.

Spotlight wordt geproduceerd door Tuvalu Media.