27. Mei 2015
Anouk Maas morgen te zien in nieuwe Nickelodeon serie ‘Spotlight’

Anouk Maas morgen te zien in nieuwe Nickelodeon serie ‘Spotlight’

De musicalster en presentatrice speelt zichzelf

Presentatrice en musicalster Anouk Maas is donderdagavond te zien in de gloednieuwe serie Spotlight van Nickelodeon. Anouk speelt zichzelf en organiseert op ’t Podium, de school waar de serie zich afspeelt, een auditie voor een nieuwe musical. Hoofdpersonage Lynn wil koste wat kost een rol in de musical krijgen, maar ze raakt haar stem kwijt. Hoe gaat zij dit oplossen…?

De gloednieuwe Nederlandse serie Spotlight gunt de kijker een kijkje in het leven van de jonge talentvolle scholieren Sanne, Lynn, Fem, Kess en Joris op een bijzondere middelbare school waar leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in de spotlights. Ze krijgen les in zingen, dansen, acteren, presenteren en cabaret, van klassiek tot modern.

Eerder maakte Nickelodeon al bekend dat o.a. ook Ferry Doedens en Kenny B. en Enzo Knol hun opwachting in de serie zullen maken.

Spotlight start in het begin van het schooljaar op ‘t Podium. De leerlingen kennen elkaar nog maar een paar weken en moeten nog steeds wennen aan hun nieuwe omgeving. De grote stad, toetsen, strenge docenten, te weinig zakgeld, hormonen, verliefdheid, teleurstellingen en…. Geweldige vrienden!

Spotlight is afgelopen maandag op Nickelodeon van start gegaan en is elke schooldag om 19:30 uur op de kinderzender te zien.