20. April 2015
Dora Live! Dora’ Piratenavontuur

Dora Live! Dora’ Piratenavontuur

Na het grote succes van 'Dora Live! De Stad met het Verloren Speelgoed' komen Nick Jr. heldin Dora en haar vriendjes, vanaf april 2015, opnieuw naar het theater voor een spannend avontuur voor het hele gezin. En wat voor één! Hijs de zeilen voor een heus

De Nick Jr. kinderserie Dora is wereldwijd en ook in Nederland en België heel erg populair.

Dora, Diego en hun beste vriend Boots, maar ook Rugzak, Kaart en haar andere vriendjes moeten de piratenbiggetjes zien bij te houden. Maar de route is nog niet zo gemakkelijk. Zo moeten ze langs de dansende berg, de zotte zingende brug en nog veel meer spannende, vrolijke en grappige hindernissen. Dora en haar vriendjes roepen de jonge bezoekers dan ook op om een handje te helpen. Maar pas op voor Zwieber!

'Dora Live! Dora's Piratenavontuur' zit vol met zang, dans en interactie en stimuleert de kinderen om mee te helpen, denken, zingen en dansen. De musical speelde eerder al met groot succes in onder andere Australië, Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten, Rusland, Singapure, Bahrain, Koeweit, India, Spanje en de gehele productie is eind februari verscheept vanuit Libanon naar Nederland.

De voorstelling wordt in Nederland geproduceerd door Van Hoorne Entertainment i.s.m. Nickelodeon en Life Like Touring*. Te zien in de theaters van 8 april t/m 7 juni 2015 in Nederland en België.

Extra: Na afloop van de voorstelling komen Dora en haar vriendjes naar de foyer van het theater voor een echte Meet & Greet!