25. Maart 2015
Chantal Janzen krijgt groene slijmdouche van Nickelodeon en B-Brave wint Nickelodeon Kids' Choice Award

Chantal Janzen krijgt groene slijmdouche van Nickelodeon en B-Brave wint Nickelodeon Kids' Choice Award

De Nederlandse en Belgische Nickelodeonfans hebben gesproken!

Niemand minder dan boyband B-Brave mag aankomend weekend in Los Angeles de Nickelodeon Kids' Choice Award in ontvangst nemen in de categorie 'Favoriete Ster Nederland en België'! Daarnaast is Chantal Janzen gekozen tot de BN’er die de Nickelodeon fans het liefst geslimed zien worden. Zij is vandaag geslimed op de KCA-Pre Party vandaag in Amsterdam.

"Te gek dit!! We willen graag alle fans bedanken die op ons hebben gestemd. Thanks for the support!", aldus de enthousiaste en trotse bandleden van B-Brave.

“Allereerst gefeliciteerd aan B-Brave. Het is nog nooit iemand gelukt om twee keer achter elkaar deze award te winnen. En natuurlijk ook onze welgemeende felicitaties aan Chantal Janzen. Ze is de eerste grote Nederlandse ster die we op deze manier willen eren. Onze fans hebben gekozen en wij vinden het geweldig dat Chantal zich heeft willen laten slimen! Internationale artiesten als Katy Perry, Pharrell Williams en actrice Sandra Bullock gingen haar voor”, aldus Maurice Hols, General Manager Nickelodeon in de Benelux.

Chantal Janzen krijgt groene slijmdouche van Nickelodeon en B-Brave wint Nickelodeon Kids' Choice Award

Zowel B-Brave als Nickelodeon- gezichten Iris Hesseling en Bart Boonstra reizen naar Los Angeles voor het allergrootste kinderspektakel ter wereld! De 28ste editie van de Nickelodeon Kids' Choice Awards vind zaterdag 28 maart plaats en is ook dit jaar weer één groot slime festijn. B-Brave moest het opnemen tegen mede-genomineerden Mainstreet, Hardwell en Ian Thomas. B-Brave is de eerste artiest die twee keer op rij de felbegeerde award mee naar huis mag nemen. Eerdere winnaars van de Nickelodeon Kids' Choice Award zijn grote Nederlandse sterren als Gers Pardoel (2013), Lieke van Lexmond (2012) en Jan Kooijman (2011).

KIDS’ CHOICE AWARDS

De KCA is een jaarlijkse wereldwijde award show die plaatsvindt in Los Angeles en wordt uitgezonden door Nickelodeon.
Tijdens de show worden prijzen toegekend aan artiesten, film- en tv-sterren. Kinderen over de hele wereld kunnen stemmen op hun favorieten.

De show wordt gepresenteerd door singer/songwriter Nick Jonas. Hij treedt die avond ook op met zijn hits ‘Chains’ en ‘Jealous’.
Andere optredens worden verzorgd door Iggy Azalea met Jennifer Hudson en 5 Seconds of Summer.
Daarnaast zullen JAMIE FOXX, EMMA STONE, LIAM HEMSWORTH, ZENDAYA, KEVIN JAMES, MEGHAN TRAINOR, NICK CANNON, DEBBY RYAN, QUVENZHANÉ WALLIS, FIFTH HARMONY, BETHANY MOTA, SHAWN MENDES op het internationale podium verschijnen.

*De Kids’ Choice Awards worden as zondag in Nederland en België om 19:00 uitgezonden bij Nickelodeon.
Vanavond tot en mndaget zondag zendt de zender om 18.10 (NL) en 18:45 (BE) een dagelijks programma uit waarin wordt afgeteld tot de uitreiking zondag.*

De 2015 Kids’ Choice Awards wordt gesponsord door: Heelys, Nerf en de film ‘’Home’ van Dreamworks.