09. Maart 2015
DOUTZEN KROES - FREEK VONK - NICK & SIMON IN DE RACE OM GESLIMED TE WORDEN IN AANLOOP NAAR DE 2015 NICKELODEON KIDS’ CHOICE AWARDS

DOUTZEN KROES - FREEK VONK - NICK & SIMON IN DE RACE OM GESLIMED TE WORDEN IN AANLOOP NAAR DE 2015 NICKELODEON KIDS’ CHOICE AWARDS

PRIMEUR IN NEDERLAND

‘Slimen ’, het handelsmerk van Nickelodeon is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Al meer dan 25 jaar maakt het bekende groene slijm overuren op Nickelodeon en is het te zien in diverse tv-programma’s van de zender en vooral bij Nickelodeon's jaarlijkse Kids’ Choice Awards. Tijdens deze grootse show, ook wel KCA genoemd, worden super sterren met groen slijm overgoten. Pharrell Williams, Sandra Bullock, Katy Perry en Justin Timberlake zijn slechts enkele namen die de eer kregen geslimed te worden. Een eer, een beloning en natuurlijk heel erg grappig en absoluut geen vernedering.

In Nederland is nog niet eerder een BN-er ‘geslimed’. Tijdens de KCA Pre-Party op 25 maart in Amsterdam zal de allereerste Nederlandse ster die eer krijgen. Vanaf vandaag kunnen kijkers van Nickelodeon op nickelodeon.nl aangeven wie geslimed moet worden. Zij kunnen kiezen uit de volgende namen:

• Doutzen Kroes
• Freek Vonk
• Nick & Simon
• Chantal Janzen
• Ruud Feltkamp
• Jan Kooijman
• Enzo Knol
• Lieke van Lexmond
• Nielson
• Mattie & Wietze

De KCA is een jaarlijkse wereldwijde awardshow die plaatsvindt in Los Angeles en wordt uitgezonden door Nickelodeon. Tijdens de show worden prijzen toegekend aan artiesten, film- en tv- sterren. Kinderen over de hele wereld kunnen stemmen op hun favorieten. Nederland heeft ook eigen categorie. Hiervoor zijn Hardwell, B-Brave, Ian Thomas en Mainstreet genomineerd.

KIDS’ CHOICE AWARDS PRESENTATOR NICK JONAS, HIPHOP LEGENDE IGGY AZALEA EN DE POULAIRE POPROCKBAND 5 SECONDS OF SUMMER TREDEN OP TIJDENS DE 2015 NICKELODEON KIDS’ CHOICE AWARDS

De show wordt gepresenteerd door singer/songwriter Nick Jonas. Hij treedt die avond ook op met zijn hits ‘Chains’ en ‘Jealous’. Andere optredens worden verzorgd door de voor een Grammy genomineerde hiphop legende Iggy Azalea en poprockband 5 Seconds of Summer.

In aanloop naar de KCA organiseert Nickelodeon op 25 maart een speciale Pre-Party in Club Ziggo in Amsterdam. Een evenement met optredens van Mainstreet en B-Brave, veel slime en de bekendmaking van de KCA award voor favoriete ster Nederland en België.

De Kids’ Choice Awards s worden in Nederland en België op 29 maart om 19:00 uitgezonden op Nickelodeon.
In de week voor de Kids’ Choice Awards zendt de zender om 18.10 (NL) en 18:45 (BE) een dagelijks programma uit waarin wordt afgeteld tot de uitreiking.

http://kca.nickelodeon.nl/video/kca-2014-slime-slime-slime/7erzp5

De 2015 Kids’ Choice Awards wordt gesponsord door: Heelys, Nerf en de film ‘’Home’ van Dreamworks.

Persaccreditaties voor de KCA Preparty op Club Ziggo (14- 16.30 uur) in Amsterdam kunnen worden opgevraagd via: caroline.broeder@vimnmix.com