25. Februari 2015
‘DORA AND FRIENDS’ DE SPIN OFF VAN HET POPULAIRE ‘DORA’ VANAF MAART TE ZIEN OP NICKELODEON

‘DORA AND FRIENDS’ DE SPIN OFF VAN HET POPULAIRE ‘DORA’ VANAF MAART TE ZIEN OP NICKELODEON

Het wereldwijde fenomeen Dora groeit op. Ze is verhuisd naar de stad, zit op een nieuwe school en ze heeft het drukker dan ooit.

Dora vervolgt haar grote avontuur in ‘Dora and Friends’. Een gloednieuwe animatieserie voor de allerkleinsten met in de hoofdrol de populaire heldin die met een nieuwe groep vrienden vele avonturen beleeft.

In de nieuwe serie woont het iconische figuur Dora in de fictieve stad Playa Verde en beleeft ze met haar vrienden vele avonturen; van het redden van een verloren knuffel voor een jongen in het ziekenhuis, tot het terug halen van een ring van een oude Maya prinses. Tijdens haar avonturen maakt Dora gebruik van de Map App op haar smartphone en een magische bedelarmband.

‘Dora and Friends’ is ontwikkeld met de steun van onderwijsdeskundigen en is voorzien van een interactief leerprogramma gericht op probleemoplossende en emotionele vaardigheden.

De serie van de makers van ‘Dora’ en ‘Go, Diego, Go!’ wordt dagelijks uitgezonden op Nickelodeon. ‘Dora’- na 15 jaar nog steeds een van de meest bekeken series- blijft ook te zien op Nickelodeon.

Dora & Friends is vanaf 9 maart iedere dag om 8:40 te zien op Nickelodeon.

KARAKTERBESCHRIJVINGEN

Dora is vrolijk en ondernemend, een natuurlijke leider die uitdagingen aan gaat en problemen oplost. Ze is muzikant, zangeres, atlete en een toegewijde leerling. Ze bedenkt nieuwe manieren om haar amigos te helpen

Kate is erg artistiek en bekend in de hele school om haar kleurrijke persoonlijkheid. Ze leest graag en heeft een levendige fantasie. Kate schrijft graag toneelstukken laat zich inspireren door een boek dat ze leest, of een verhaal dat ze schrijft.

Naiya is een slimme meid die uitblinkt in wiskunde en wetenschap. Ze heeft een talent voor het oplossen van problemen en een ware passie voor het bestuderen van de sterren. Naiya is erg trots op haar afkomst en is een expert in geschiedenis.

Emma is een ervaren muzikant en enorm gedreven. Ze speelt onder andere viool, gitaar en piano. Emma's toewijding voor muziek wordt alleen overtroffen door haar toewijding aan familie en vrienden.

Alana is atletisch en vol van vertrouwen. Ze is de stervoetballer van school, erg populair en verwelkomt nieuwkomers graag met open. Ze is gek op dieren en heeft een verborgen talent -koken.

Pablo is energiek, speels, grappig en slim. Hij komt altijd met ingenieuze manieren om problemen op te lossen. Pablo is een atleet en ontdekkingsreiziger met veel interesse in alles wat de stad te bieden heeft.