12. Februari 2015
Nick Jonas presenteert de 28ste Nickelodeon Kids' Choice Awards

Nick Jonas presenteert de 28ste Nickelodeon Kids' Choice Awards

Uitzending is op 29 maart, om 19:00 op Nickelodeon

De voor een Grammy genomineerde singer/songwriter Nick Jonas (bekend van de Jonas Brothers) is dit jaar de presentator van Nickelodeon's 28ste Kids' Choice Awards! In Nederland zal Nickelodeon de Kids Choice Awards uitzenden op zondag 29 maart om 19.00 uur. Nick Jonas maakte dit bekend door op zijn social media een speciale video te posten.

In deze wereldwijd uitgezonden show van Nickelodeon zijn de kinderen de baas en zetten zij niemand minder dan hun favoriete sterren in het zonnetje. Tijdens de 28ste editie van de Kids’ Choice Awards worden de favorieten sterren van de kinderen geëerd met verschillende stunts, awards en natuurlijk het bekend groene slijm. Kinderen kunnen vanaf 13 februari 2015 stemmen op hun favoriete artiesten via kca2015.com.

Nick Jonas zit vol talenten, zo kan hij niet alleen zingen, ook acteren verloopt hem soepel. Terwijl zijn nieuwe album ‘Nick Jonas’ in november 2014 werd uitgebracht, was hij volop bezig met de opnames van de Amerikaanse televisieserie Kingdom. In april 2015 gaat hij op tour met hip-hop zangeres Iggy Azalea.

De 28e editie van de Kids' Choice awards worden in Nederland uitgezonden op zondag 29 maart om 19.00 uur op Nickelodeon.