27. Januari 2015
Op 2 februari is het Yellow Monday: de dag van vrolijkheid!

Op 2 februari is het Yellow Monday: de dag van vrolijkheid!

Om te vieren dat er op 2 februari nieuwe afleveringen starten van SpongeBob hebben we Yellow Monday in het leven geroepen: een dag die staat voor blijheid en optimisme.

Op 19 januari was het Blue Monday, volgens experts de meest depressieve dag van het jaar. Nu we deze dag achter de rug hebben is het tijd voor een vrolijke dag. Daarom hebben wij 2 februari verkozen tot Yellow Monday. Deze dag staat in het teken van onze favoriete gele vriend, SpongeBob SquarePants.

De kleur geel wordt vaak geassocieerd met nieuwsgierigheid, intellect, vrolijkheid, vrijheid, en motivatie. Laat dit nou net een omschrijving zijn van SpongeBob!

Vanaf 2 februari zijn er om 17.15 elke schooldag nieuwe afleveringen van SpongeBob SquarePants te zien. In deze afleveringen gaat hij onder andere terug naar de milkshake-school en moet hij samen met Patrick voor Octo gaan zorgen wanneer deze per ongeluk weer een baby wordt.

Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van SpongeBob is er in het weekend van 7 en 8 februari een speciale SpongeBob marathon op Nickelodeon. Vanaf 11.30 zie je de hele dag lang afleveringen van de gele spons voorbijkomen. Als je daar niet blij van wordt…

Enkele tips om deze Yellow Monday goed door te komen: trek iets geels aan, eet een ananas, ga kwallenvissen en vergeet vooral niet te kijken naar een nieuwe aflevering van SpongeBob SquarePants om 17.15 op Nickelodeon!