27. November 2014
Het wordt een knallende week: B-Brave, Aliyah en Sinterklaas zijn allemaal te gast in Nick’s Strooigoedparade!

Het wordt een knallende week: B-Brave, Aliyah en Sinterklaas zijn allemaal te gast in Nick’s Strooigoedparade!

Op maandag 1 december B-Brave: ze staan hoog genoteerd met hun hit BAD, maar zulke hoge noten heb je ze nog nooit horen zingen!

Op donderdag 4 december Aliyah Kolf: de talentvolle zangeres Aliyah komt langs, zingt voor Sinterklaas en eet speculaas zonder handen met Bart & Iris!
En: hij komt, hij komt… van 2 tot en met 5 december is Sinterklaas iedere dag op bezoek in Nick’s Strooigoedparade!

Nick’s Strooigoedparade is geen gewone show, samen met presentatoren Anouk, Bart en Iris doen er bekende gasten mee aan spelletjes, ze laten iets zien, doen iets voor,
of vertellen hun allerleukste Sinterklaas herinneringen.
Onder andere Mainstreet, Yes-R, Aliyah, Ralf Mackenbach, Martijn Stoffers, Femke Meines en B-Brave zijn te zien in Nick’s Strooigoedparade.
Naast de bekende gasten zijn er ook kinderen te gast in de studio om mee te doen aan het programma en kunnen kijkers meedoen aan
dagelijkse & wekelijkse online prijsvragen om kans te maken op een strooigoed van geweldige prijzen, met als hoofdprijs:
Een reis voor vier personen naar de Kids Choice Awards, voorjaar van 2015 in Los Angeles!

Natuurlijk blijven tijdens Nick’s Strooigoedparade ook de beste Nickelodeon animatieseries zoals SpongeBob SquarePants, The Fairly Odd Parents en Broodschappers te zien direct uit school.

Nick’s Strooigoedparade tot en met 5 december, iedere schooldag tussen 16:00 – 18:00 uur op Nickelodeon