24. Oktober 2014
NICK’S STROOIGOEDPARADE

NICK’S STROOIGOEDPARADE

Vier Sinterklaas met Mainstreet, Yes-R, Aliyah,
Ralf Mackenbach, Martijn Stoffers, Femke Meines en B-Brave
in NICK’S STROOIGOEDPARADE

Vanaf 10 november iedere schooldag tussen 16:00 en 18:00 uur viert Nickelodeon Sinterklaas met gasten in de speciale Sinterklaas studio.

Kijkers maken kans op fantastische dagprijzen, weekprijzen en een waanzinnige hoofdprijs: met je gezin naar de Kids Choice Awards 2015!

Nick’s Strooigoedparade is geen gewone show, samen met presentatoren Anouk, Bart en Iris doen er bekende gasten mee aan spelletjes, ze laten iets zien, doen iets voor of vertellen hun allerleukste Sinterklaas herinneringen. Onder andere Mainstreet, Yes-R, Aliyah, Ralf Mackenbach, Martijn Stoffers, Femke Meines en B-Brave zijn te zien in Nick’s Strooigoedparade.
Naast de bekende gasten zijn er ook kinderen te gast in de studio om mee te doen aan het programma en kunnen kijkers meedoen aan dagelijkse & wekelijkse online prijsvragen om kans te maken op een strooigoed van geweldige prijzen, met als hoodprijs:
Een reis voor vier personen naar de Kids Choice Awards, voorjaar van 2015 in Los Angeles!
Natuurlijk blijven tijdens Nick’s Strooigoedparade ook de beste Nickelodeon animatieseries zoals SpongeBob SquarePants, The Fairly Odd Parents en Broodschappers te zien direct uit school.

Nick’s Strooigoedparade vanaf 10 november tot en met 5 december, iedere schooldag 16:00 – 18:00 uur op Nickelodeon