03. Oktober 2014
Dora & Diego fandagen

Dora & Diego fandagen

Afgelopen weekend waren de Dora & Diego fandagen in het Dolfinarium in Harderwijk en dit jaar was het evenement een van de drukstbezochte dagen ooit!

Enkele feiten over de Dora & Diego fandagen 2014:
• Ruim 18.000 bezoekers kwamen 27 en 28 september naar het Dolfinarium wat deze editie een van de best bezochte Dora & Diego fandagen ooit maakt.
• Dit jaar was ook het educatieve Stap voor Stap programma van Dora aanwezig. Kinderen konden bijvoorbeeld Diego helpen een Dolfijn te redden en hiervoor een certificaat verdienen.
• Tijdens de dagen waren er verschillende shows en leuke activiteiten zoals een Dora & Diego familie bingo, een kleurwedstrijd en zelfs een levensgroot doolhof. Daarnaast konden de kinderen natuurlijk kennis maken met de dieren in het Dolfinarium!

Het Dolfinarium is de enige plek in Nederland waar je dolfijnen, walrussen en stellerzeeleeuwen in het echt kunt zien. In het Dolfinarium leer je meer over hoe deze dieren leven en bekijk je ze van héél dichtbij. In het Roggenrif krijg je zelfs de kans om roggen en haaien te aaien!
Kijk voor meer informatie op de site http://www.doradiegofandagen.nl.