30. September 2014
Vanaf zondag: Nick in de Box!

Vanaf zondag: Nick in de Box!

Nickelodeon’s spannende nieuwe spelshow met Anouk Maas, Bart Boonstra, Iris Hesseling

Aanstaande zondag 28 september start de nieuwste spelshow van Nickelodeon, “Nick in de Box”. Een super spannende strijd tussen twee teams met kinderen om een aantal kluizen vol met gave prijzen. In de eerste aflevering gaat dansstudio Dazzling samen met Bart Boonstra de strijd aan met voetbalteam V.V. Dubbeldam en Iris Hesseling. Beide teams gaan uitdagingen aan, zoals een hindernisbaan, een container met vallende ballen of het eten van een bijzondere ‘traktatie’. Met de bemachtigde sleutels kunnen ze dan de kluizen open maken en hun prijzen winnen. Het is een race tegen de klok, een dapperheidstest en vooral: een spelshow voor kinderen vol met actie.

Anouk Maas gaat iedere aflevering langs bij een kind die iets speciaals kan of een bijzonder talent heeft. In de eerste aflevering zien we DJ Pieter Gabriel die al 3 jaar actief als DJ is. Hij heeft zelfs al eens opgetreden met DJ Sidney Samson.

De première van “Nick in de Box” is te zien op 28 september om 09:00 uur op Nickelodeon. Een show voor alle kijkers die niet kunnen wachten om te zien hoeveel gekkigheid er in een simpele ‘box’ kan gebeuren...