27. Mei 2014
De Nickelodeon Slime Cup!

De Nickelodeon Slime Cup!

Naast de oranjegekte die zeer binnenkort van start gaat, komt Nickelodeon met de allereerste Slime Cup competitie!

Op 7 juni staat heel Nickelodeon in het teken van het welbekende groene slime. Kijkers en Nickelodeon sterren kunnen zoveel mogelijk slime verzamelen door online games te spelen. Het team met het meeste slime wint die felbegeerde Slime Cup. Zorg dus dat je tussen de voetbalwedstrijden door de online games speelt en je slime score blijft verhogen!

De Slime Cup competitie wordt gespeeld door vier teams; team blauw, rood, geel en paars. Deze gemengde teams bestaan uit karakters van diverse Nickelodeon shows waaronder de Teenage Mutant Ninja Turtles, De Thundermans, De Hathaways: Een geestige familie en Sanjay & Craig. De welbekende SpongeBob is de mascotte van de Slime Cup competitie!

Kijk voor meer informatie op www.nickelodeon.nl

Online activiteiten
Vanaf 7 juni starten de online activiteiten van de Nickelodeon Slime Cup. Ga naar www.nickelodeon.nl en kies jouw favoriete team. Jij kunt jouw team helpen met het verzamelen van nog meer slime door het spelen van online games. Laat je favoriete teamgenoten dus niet in hun hempie staan!

Programmering op Nickelodeon
Uiteraard staat de programmering van Nickelodeon tijdens deze voetbalweken in het teken van sport, competitie en overwinningen. Er worden diverse shows uitgezonden (onder andere De Thundermans, Haunted Hathaways: Een geestige familie en Sam & Cat; met bekende actrices Jennette McCurdy en Ariana Grande) die met deze thema's te maken hebben.

Daarnaast lanceert Nickelodeon op 7 juni om 16.00 uur een live action show waarbij de Nickelodeon teams tegen elkaar strijden om zoveel mogelijk slime bij elkaar te krijgen. Deze show wordt gepresenteerd door Iris Hesseling van Nick Battle.

16 augustus is de grote afsluiter van de Slime Cup programmering met de hele dag een animatie marathon. Als klap op de vuurpijl wordt er op deze dag tevens een gloednieuwe aflevering van SpongeBob uitgezonden.