13. Mei 2014
Nieuwe show: Zack & Quack poppen up bij Nick Jr!

Nieuwe show: Zack & Quack poppen up bij Nick Jr!

Nick lanceert een nieuwe en bruisende show, genaamd Zack & Quack. Ontdek snel de dynamische en spannende wereld van dit energieke, avontuurlijke duo.

De helden van de show zijn Zack, een 7-jarige jongen en zijn beste vriend Quack, een impulsieve en jonge eend. Zack slaagt er als een geboren leider altijd in om het beste uit zijn grappige, leuke en wispelturige vriendjes naar boven te halen, vooral bij de grappigste van hen allemaal, Quack.

Zack & Quack's avonturen vinden plaats binnen de pagina's van een verbazingwekkend pop-up boek, waarin alle nieuwe locaties letterlijk “oppoppen” terwijl het verhaal zich ontvouwt. Aan het begin van iedere aflevering opent het boek en ontvouwt op magische wijze Zack’s pop-up boomhut in het midden van de tuin. In deze tuin – en aan het begin van iedere aflevering – wordt Zack geïnspireerd om zijn vriend Quack mee te nemen op spannende avonturen.

Zack & Quack is niet alleen een ontzettend leuke show, het is ook nog eens een educatief programma dat je kids op verscheidene gebieden stimuleert: Verbeelding, creativiteit, probleemoplossend denken en leren lezen en schrijven.

Zack & Quack wordt uitgezonden op:
*Nick Jr. blokken @ Nickelodeon: maandag t/m vrijdag om 10.00 uur
Nick Jr. (24u): maandag t/m zaterdag om 16.15 uur*