31. Maart 2014
B-Brave wint de felbegeerde Nickelodeon Kids' Choice Award!

B-Brave wint de felbegeerde Nickelodeon Kids' Choice Award!

De Nederlandse en Belgische Nickelodeonfans hebben gesproken! Niemand minder dan boyband B-Brave mocht afgelopen weekend de Nickelodeon Kids' Choice Award in ontvangst nemen in de categorie 'Favoriete Ster Nederland en België'!

Samuel Leijten, één van de bandleden, kreeg de felbegeerde oranje blimp uitgereikt uit handen van Nickelodeon presentator Bart Boonstra.

"Namens alle bandleden van B-Brave kan ik zeggen dat wij extreem trots zijn op de titel 'Favoriete ster: Nederland en België' van de Nickelodeon Kids' Choice Awards. We willen graag alle fans bedanken die op ons hebben gestemd. Jullie zijn te gek!", aldus een enthousiaste en trotse Samuel Leijten.

Zowel Samuel Leijten als Bart Boonstra zijn afgelopen weekend afgereist naar Los Angeles voor het allergrootste kinderspektakel ter wereld! De 27ste editie van de Nickelodeon Kids' Choice Awards vond zaterdag 29 maart plaats en was ook dit jaar weer één groot slime festijn. B-Brave moest het opnemen tegen mede-genomineerden Julia van der Toorn, Martin Garrix en Stromae. Met deze unieke Kids' Choice Award treedt de band in de voetsporen van grote Nederlandse sterren als Gers Pardoel (2013), Lieke van Lexmond (2012) en Jan Kooijman (2011).

De herhalingen van de Kids' Choice Awards worden uitgezonden op maandag 31 maart op om 21.00 uur op TeenNick en op woensdag 2 april om 14.30 uur, uiteraard op Nickelodeon.

Wereldsterren als Jennifer Lawrence, Robert Downey Jr., One Direction, Sam & Cat, Selena Gomez en vele anderen werden geëerd door hun jonge fans van over de hele wereld met een Nickelodeon Kids' Choice Award! De presentatie was in handen van niemand minder dan acteur Mark Wahlberg. Hij had als doel om dit jaar de eerste unslimeable host te worden...

Helaas voor Wahlberg kon ook hij de gigantische slime aanval niet ontwijken en moest hij er toch aan geloven! Naast Wahlberg was het dit jaar ook de beurt aan Pharrel Williams (gekleed in SpongeBob outfit) om te worden ondergedompeld in het groene Nickelodeon slime. Dit jaar konden fans voor het eerst aangeven wie ze graag geslimed zouden zien, dus in feite was niemand veilig!