13. Maart 2014
Nieuw op Nickelodeon: De Thundermans!

Nieuw op Nickelodeon: De Thundermans!

Een tienertweeling met spectaculaire superkrachten én een superhelden familie moet een gigantisch familiegeheim zien te verbergen voor de buitenwereld... Dat is de nieuwe Nickelodeon serie De Thundermans!

Phoebe (Kira Kosarin) en Max Thunderman (Jack Griffo) zijn een 14-jarige tweeling met hele verschillende karakters. Phoebe is de braverik die altijd het goede probeert te doen. Max daarentegen weet zichzelf altijd in de nesten te werken en droomt ervan om een echte slechterik te worden. Wat ze wel met elkaar gemeen hebben? Stoere superkrachten om objecten uit het niets te laten bewegen of te laten bevriezen met hun turbocharged bevriezingsadem. Niet de meest alledaagse eigenschappen van 14-jarige tieners dus! De overige leden van de familie Thunderman zijn natuurlijk ook allemaal voorzien van een speciale superkracht...

Voor de buitenwereld moeten de Thundermans hun superkrachten natuurlijk verborgen weten te houden. Dit resulteert in hilarische, maar soms ook spannende momenten. Lukt het Phoebe en Max om hun normale tienerleven, wat op zich al een hele uitdaging is, heelhuids door te komen?

Kijk de allereerste aflevering van De Thundermans direct na de Kids' Choice Awards op zondag 30 maart op Nickelodeon. De Thundermans is daarna elke zondag te zien om 19.00 uur.