27. Februari 2014
Nickelodeon's Kids' Choice Awards nominates voor Katy Perry, Stromae en Johnny Depp!

Nickelodeon's Kids' Choice Awards nominates voor Katy Perry, Stromae en Johnny Depp!

Nickelodeon roept kinderen op om hun stem te laten horen tijdens de enige awardshow waar kinderen de baas zijn! Dit jaar belooft de 27ste editie van de jaarlijkse Nickelodeon Kids' Choice Awards wederom een gigantisch slime spektakel te worden.

Grote Amerikaanse sterren waaronder Johnny Depp, Jennifer Lawrence, Katy Perry, One Direction, Miley Cyrus, Pharell Williams, Ariana Grande en Lady Gaga strijden om de felbegeerde Nickelodeon Blimps op zaterdag 29 maart 2014. De presentatie van de show is dit jaar in handen van niemand minder dan Mark Wahlberg!

De presentatie van het Nederlandse gedeelte van de Kid's Choice Awards wordt door Iris Hessling op zich genomen (bekend van oa. Nick Battle). Iris is aanwezig tijdens het oranjelopermoment in LA én ze reikt de award uit voor Favoriete ster: Nederland en België! Nickelodeon-fans hebben de volgende lucky ones genomineerd:

*Martin Garrix
Julia van der Toorn
Stromae
B-Brave*

Vanaf heden is het mogelijk voor Nickelodeon fans om te stemmen op hun favoriete sterren in 22 categorieën. Stemmen kan online via de digitale kanalen van Nickelodeon: www.kca2014.com en Twitter. Stemmen op de Favoriete ster uit Nederland en België kan nog tot en met dinsdag 25 maart. Op de internationale categorieën kan gestemd worden tot en met de live uitzending op zaterdag 29 maart.

De Kids' Choice Awards show wordt in Nederland uitgezonden op zondag 30 maart om 19.00 uur op Nickelodeon.

*De Kids' Choice Awards staan bekend om het groene Nickelodeon slime waarmee de allergrootste sterren inmiddels al zijn overgoten! Dit is tijdens de Kids' Choice Awards een grote eer en blijkbaar vinden ze het stiekem toch leuk, want de sterren blijven ieder jaar terugkomen. Klik op bovenstaande filmpje voor een uitgebreide slime-compilatie door de jaren heen.
*
De Nickelodeon Kids' Choice Awards televisie-uitzending, waarin een groot aantal beroemdheden te zien zijn, wordt wereldwijd in meer dan 25 talen en in ruim 375 miljoen huishoudens uitgezonden, zodat zoveel mogelijk kinderen kunnen mee genieten.

De Kids' Choice Awards van vorig jaar waren één groot slime avontuur waar in totaal meer dan 12 miljoen fans naar hebben gekeken. Daarnaast werden in totaal een record aantal stemmen van 392 miljoen uitgebracht!