27. Februari 2014
Stap voor Stap: Dora's Vriendschapsfeest!

Stap voor Stap: Dora's Vriendschapsfeest!

Dora neemt de kleintjes mee op mooie avonturen! Tijdens de weken van 24 maart t/m 4 april staat Nick Jr. weer in het teken van Stap voor Stap de wereld ontdekken met Dora.

*Dit keer gaat gaat het over vriendschap. Dat betekent twee weken lang nieuwe afleveringen waarin Dora een echt team leert te vormen, met haar vriendjes op reis gaat, en een spannend verjaardagsavontuur beleeft!
*
Het thema van 24 maart t/m 4 april is “Dora's Vriendschapsfeest”. Samen met Dora leert jouw kind stap voor stap hoe je vrienden maakt, hoe je zo goed mogelijk kunt samenwerken en hoe je samen met vriendjes echte avonturen beleeft.

De nieuwe 'Stap voor Stap de wereld ontdekken met Dora' afleveringen zijn vanaf 24 maart t/m 4 april elke schooldag om 8u30 te zien op Nick Jr.

Nick Jr. richt zich op de allerkleinsten van 2 t/m 5 jaar oud en is elke ochtend te zien op Nickelodeon. Voor spelletjes, video’s en nog veel meer leuks kunnen de kleintjes ook terecht op www.nickjr.nl

Stap voor Stap met Dora!

Stap voor stap de wereld ontdekken, dit kan nu samen met Dora. Zij helpt bij de eerste stappen die zo belangrijk zijn in de ontwikkeling van een kind. Afgelopen zomer nam Dora de kleintjes al voor het eerst mee op pad: kamperen, fietsen en naar het strand. In het najaar leerde Dora de kleintjes om zelf tanden te poetsen, samen te koken en naar de kapper te gaan. Ga voor meer informatie naar www.nickjr.nl/stapvoorstap