20. Februari 2014
MUTANTENGEKTE BIJ DE TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!

MUTANTENGEKTE BIJ DE TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug!

De vier groene pizza lovers zijn terug en hebben per ongeluk een 'mutagen' over heel Manhattan verspreid. Door dit mutagen verschijnen er steeds meer gevaarlijke mutanten. Om de wilde mutanten de baas te blijven moeten de vier broers beter samenwerken dan ooit!

Nickelodeon lanceert speciaal voor de nieuwe afleveringen van de Teenage Mutant Ninja Turtles een online platform. Via dit platform kun je wekelijks nieuwe mutanten en personages ontdekken. Daarnaast onthult Nickelodeon elke week een "behind the scenes video" waarin de designers vertellen over de specifieke kenmerken van de nieuwe mutanten. Bekijk het online platform via turtles.nickelodeon.nl

Vanaf 9 maart wordt elke zondag om 10.30 uur een nieuwe aflevering van de Teenage Mutant Ninja Turtles uitgezonden op Nickelodeon.

De Teenage Mutant Ninja Turtles

Leo, Raph, Mikey en Donnie zijn gemuteerde Turtles die worden getraind door hun rattensensei, Master Splinter, om de vechtsport ninjutsu eigen te maken. De reptielenbroers zijn uit de riolen gekropen om de wonderlijke wereld van New York City te ontdekken. Daarbij komen ze oog in oog te staan met vreselijke slechteriken, maar ook met de allerlekkerste pizza's...

Door gevechten aan te gaan met Shredder, de Kraang en een heleboel andere supermachtige mutanten, leren de Turtles hoe ze op zichzelf en elkaar kunnen bouwen.