30. Januari 2014
Hollywood ster Mark Wahlberg presenteert de 27ste Nickelodeon Kids' Choice Awards!

Hollywood ster Mark Wahlberg presenteert de 27ste Nickelodeon Kids' Choice Awards!

De voor een Oscar en Golden Globe genomineerde acteur en producer Mark Wahlberg (Transformers: Age of Extinction, Ted) staat dit jaar aan het roer van Nickelodeon's 27ste Kids' Choice Awards!

Deze wereldwijd bekende Nickelodeon show staat garant voor het ultieme kinderavontuur waarin Hollywood sterren en het groene Nickelodeon-slime met elkaar geconfronteerd worden. Het is dé show waar kinderen de baas zijn en hun favoriete sterren uit de film-, muziek-, sport- en televisiewereld in het zonnetje zetten. Ook dit jaar wordt er weer een award uitgereikt voor de meest favoriete Benelux ster tijdens de Nickelodeon Kids' Choice Awards 2014.

"We zijn onzettend trots om een wereldster als Mark Wahlberg te mogen verwelkomen als ceremoniemeester van het grootste kinderevenement van het jaar," aldus Russel Hicks, Nickelodeon's President of Content Development and Production. "We kunnen niet wachten om hem in actie te zien en we hebben ook dit jaar weer heel veel slime-fun met de grootste Hollywood sterren en natuurlijk met ons publiek."

Vanaf vandaag kunnen fans zich onderdompelen in de wereld van het Nickelodeon slime festijn. Ga naar www.kca2014.com om Mark Wahlberg te leren kennen, te stemmen op favoriete celebs en alles te weten te komen over de Nickelodeon Kids' Choice Awards 2014!

De 27e Kids' Choice awards worden in Nederland uitgezonden op zondag 30 maart om 19.00 uur op Nickelodeon.

De Nickelodeon Kids' Choice Awards televisie-uitzending, waarin een groot aantal beroemdheden te zien zijn, wordt wereldwijd in meer dan 25 talen en in ruim 375 miljoen huishoudens uitgezonden, zodat zoveel mogelijk kinderen kunnen meegenieten.

De Kids' Choice Awards van vorig jaar waren één groot slime avontuur waar in totaal meer dan 12 miljoen fans naar hebben gekeken. Daarnaast werden in totaal een record aantal stemmen van 392 miljoen uitgebracht, bestaande uit maar liefst 22 categorieën.