10. December 2013
Nieuw personeel voor Hotel 13!

Nieuw personeel voor Hotel 13!

Vanaf 10 februari wordt het tweede seizoen van de spannende serie Hotel 13 uitgezonden op Nickelodeon.

Nadat de drie vrienden Tom, Anna en Liv teruggekeerd zijn naar Hotel 13 om hun zomerbaantje weer op te pakken ontdekken ze dat de geheime tijdmachine uit de kelder verdwenen is. In de tussentijd duiken er steeds meer vreemde mensen uit het verleden op en is ook nog eens Meneer Leopold, de eigenaar van het hotel, vermist...

Het belooft weer een spannend Hotel 13 seizoen te worden, waarbij de bekende personages Tom, Anna en Liv, alles op alles zetten om te ontdekken waarom er steeds rare wezens, zoals piraten en neanderthalers, opduiken in het hotel.

Dit nieuwe seizoen staat tevens ook in het teken van een aantal nieuwe namen binnen de Hotel 13 cast! Niet alle personages zullen namelijk door dezelfde acteurs gespeeld worden. Zo wordt Julia Schäfle vervangen door Sarah Thonig voor de rol van Liv. Daarnaast speelt niet Gerrit Klein, maar Lion Wascyzk de rol van Jack in het tweede seizoen. Ten slotte zijn er nog twee nieuwe gezichten die gedurende het tweede seizoen de hotel crew komen versterken (Jamie Watson en Jan-Hendrik Kiefer). De vertrouwde gezichten van hoofdrolspelers 'Tom en Anna', de 'kok Lenny' en 'huishoudster Ruth' zien we wel terug in het nieuwe seizoen.

Vanaf 10 februari 2014 kunnen fans weer genieten van hun favoriete Nickelodeon series. Hotel 13 wordt dan elke schooldag uitgezonden op Nickelodeon!

"We hadden een hele goede cast voor het eerste seizoen van Hotel 13", aldus Janine Weigold, Vice President Acquisitions and Development, Nickelodeon. "We hadden het natuurlijk geweldig gevonden als we met dezelfde cast konden blijven werken. De persoonlijke en professionele plannen van verschillende acteurs gingen echter een andere richting op. Maar we geloven heel erg in de nieuwe cast en zijn ervan overtuigd dat het tweede seizoen net zo grappig en spannend wordt als het eerste seizoen."