28. November 2013
Hoog bezoek bij Nick Battle!

Hoog bezoek bij Nick Battle!

De razend populaire en lokale Nickelodeon productie Nick Battle krijgt hoog bezoek! Niemand minder dan Sinterklaas in hoogst eigen persoon neemt het op tegen vier jonge kandidaten in deze speciale Nick Battle Sinterklaas editie.

We kunnen natuurlijk nog niet teveel verklappen maar het belooft een super spannende strijd te worden voor onze goedheiligman. De verliezer moet namelijk plaats nemen onder de zeer gevreesde blubberbuizen... Zou de Sint het droog houden?

De speciale Nick Battle Sinterklaas aflevering wordt aanstaande zondag 1 december uitgezonden om 09:00 bij Nickelodeon.

Bij Nickelodeon draait alles 24 uur per dag maar om één ding: kids, kids en nog eens kids. Nickelodeon beschikt over een enorme hoeveelheid aan bekende series en films voor kinderen en is sterk in lokale producties. Met populaire Nederlandse programma’s zoals: Nick Battle, Hotel 13 en Het Huis Anubis. Daarnaast zijn er ook vele internationale hitseries: SpongeBob, de Pinguïns van Madagascar, Sam & Cat en Victorious. Het portfolio van Nickelodeon bestaat uit de zenders Nick Jr. en Nickelodeon, en de digitale kanalen Nick Toons en Nick Hits.