04. November 2013
Rock 'n' Roll met Hotel 13

Rock 'n' Roll met Hotel 13

De populaire Nickelodeon serie Hotel 13 is terug! Na een succesvol eerste seizoen heeft Nickelodeon in samenwerking met Studio 100 een tv-film geproduceerd.

Wilde dance moves, mannen in jurken en heel veel haargel zijn slechts enkele fragmenten uit de Hotel 13 tv-film "Rock 'n' Roll Highschool". In deze film worden de avonturen van Tom (Patrick Baehr), Anna (Carola Schnell) en Liv (Julia Schäfle), uit het eerste seizoen van Hotel 13, vervolgd.

Na een spannende zomer in Hotel 13 waar de drie vrienden een bijbaantje hadden, gaat het gewone leven inmiddels weer door. Tom is nog altijd druk bezig met zijn uitvindingen, Anna volgt een stage als fotograaf en Liv timmert hard aan de weg om het te gaan maken als actrice.

Plotseling staat er een vreemd meisje in ouderwetse kleding bij Tom op de stoep. Iemand heeft haar gestuurd uit het jaar 1950 en haar aanwezigheid zorgt voor een reeks gevaarlijke gebeurtenissen in het verleden en in het heden. Als het de drie vrienden niet lukt het meisje terug te brengen naar haar eigen tijd, brengen zij hun eigen toekomst in gevaar. Dit zet niet alleen hun vriendschap op het spel, maar ook de liefde tussen Tom en Anna...

De tv première van “Hotel 13 Rock ’n Roll Highschool” is te zien op zondag 10 november om 15:45 uur op Nickelodeon.

Hotel 13 - De serie

Het eerste seizoen van de succesvolle dagelijkse serie Hotel 13 eindigde in mei 2013. Het tweede seizoen wordt momenteel opgenomen door Studio 100 in Schelle nabij Antwerpen. Hotel 13 is op dit moment de grootste productie van Nickelodeon Noord-Europa. De reeks wordt opgenomen in het Duits en de originele versie wordt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland uitgezonden. In Nederland, België en Scandinavië wordt de serie nagesynchroniseerd. Seizoen twee van Hotel 13 wordt volgend jaar uitgezonden op Nickelodeon