04. November 2013
Nickelodeon presenteert speciale Sinterklaas activiteiten op televisie en online

Nickelodeon presenteert speciale Sinterklaas activiteiten op televisie en online

Speciaal voor de festiviteiten rondom de goedheiligman wordt de programmering van Nickelodeon zowel op televisie als online volledig in Sinterklaas sferen gehuld.

Nog maar een paar weken en dan is Sinterklaas alweer in het land! Voor de kinderen is dit natuurlijk een super spannende tijd. Speciaal voor de festiviteiten rondom de goedheiligman wordt de programmering van Nickelodeon zowel op televisie als online volledig in Sinterklaas sferen gehuld. Op deze manier hoeven alle Nickelodeon fans niks te missen omtrent de goede Sint!

Slot Marsepeinstein

De populaire Nickelodeon Sinterklaas serie 'Slot Marsepeinstein' keert wederom terug op de kinderzender. In het nieuwe vierde seizoen worden de jonge pieten Jaap en Jacobien teruggestuurd naar de Pietenacademie, want volgens Sinterklaas hebben ze te veel kattekwaad uitgehaald. Jaap en Jacobien leren op de academie veel nieuwe pietentrucjes. Dat is echter niet het enige wat de jonge Pieten bezighoudt, er gebeuren namelijk verdachte dingen op de Pietenacademie. Het lijkt zelfs of iemand een complot heeft gesmeed tegen Sinterklaas. Lukt het Jaap en Jacobien om deze persoon te ontmaskeren?

Seizoen vier van Slot Marsepeinstein start op maandag 11 november. De afleveringen worden elke schooldag om 7.35 uur en om 17.30 uur uitgezonden op Nickelodeon.

Sinterklaas en het Pakjesmysterie

Na de succesvolle bioscoopfilms 'Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek' en het spectaculaire vervolg 'Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot' is voor het eerst op Nickelodeon te zien: 'Sinterklaas en het Pakjes Mysterie'. Naast Sinterklaas keren ook Diego, Gerard Joling, Joris, Boris, Dr. Brein en vele andere vertrouwde gezichten terug. Sinterklaas komt maanden voor de intocht per Pakjes-Boeing alvast naar Nederland, om de stand van zaken van de geheime pakjesopslag te controleren. Vlak voor zijn aankomst gaat er wat mis met het vliegtuig en dreigt zijn geheime bezoek uit te lekken. Het is het begin van een opeenstapeling van pech en mysterieuze brieven en telefoontjes.

De première van Sinterklaas en het Pakjesmysterie wordt op zondag 1 december om 15.45 uur uitgezonden op Nickelodeon.

Gedurende de Sinterklaas programmering op Nickelodeon worden er in totaal maar liefst vier Sinterklaas films uitgezonden, waaronder de première van 'Sinterklaas en het Pakjesmysterie'! Zo kun je gezellig met een warme chocolademelk op de bank genieten van alle spannende Sinterklaas mysteries op Nickelodeon.

Sinterklaas en het uur van de Waarheid
Sinterklaas en de verdwenen Pakjesboot
Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek

Bovenstaande Sinterklaas films worden vanaf 13 november elke woensdag uitgezonden om 13.30 uur en op zondag om 15.45 uur op Nickelodeon.

Nickelodeon & Sinterklaas online
Op www.nickelodeon.nl/sinterklaas gaat het Nickelodeon Sinterklaasfeest gewoon verder. Vanaf 4 november kunnen de kids op de Nickelodeon website terecht voor:

Een spannende prijsvraag
De leukste knutseltips
De allerleukste Sinterklaasgedichten
Recept voor de beste pepernoten
Tips van Hoofdpiet en Kleine Piet voor de Sinterklaas programmering op Nickelodeon en Nick Jr.

Kijk op www.nickelodeon.nl/sinterklaas voor meer informatie